Marketingadvies & coaching

Marketing is een vak dat voortdurend in beweging is. Om bij te blijven bij de laatste stand van zaken en daarnaast optimaal in te spelen op de ontwikkelingen in de markt biedt Buro Busker hulp in de vorm van marketingadvies en coaching.

Pragmatisch marketingplan

Heb je hulp nodig bij het schrijven van het marketingplan? Dan kan Buro Busker je ondersteunen. Samen ontwikkelen we een marketingplan dat past binnen je organisatie. Geen lijvig document maar een plan op een pagina dat we vervolgens vertalen naar concrete acties per maand. Heel pragmatisch, zoals Buro Busker wil zijn.

Coaching

Wanneer het marketingplan er is, is het zaak de acties uit te voeren, het resultaat ervan te beoordelen en waar nodig bij te sturen. Ook hierbij helpt Buro Busker in de vorm van coaching. Medewerkers hebben op vaste momenten korte coachingsessies waarbij wordt gekeken naar de voortgang van het plan en naar de kennis en kunde van de medewerker. Tenslotte fungeert Buro Busker als marketinghulplijn en sparringpartner voor de interne marketeers.

Andere klanten zeiden dit:

Niet ingewikkeld doen over dingen die niet ingewikkeld hoeven te zijn.

Wij ervaren Pim (Buro Busker) als een expert in de (online) marketing. 100% specialist maar ook zeer pragmatisch en meedenkend. Niet ingewikkeld doen over dingen die niet ingewikkeld hoeven te zijn. Deze combinatie is heel fijn en past bij ons. Wij willen het namelijk niet uitbesteden maar zelf leren en daarin hebben we een perfecte samenwerking gevonden.

Wies van 't Slot Directeur van 365Werk