Fun & Facts

Buro Busker loopt op muziek. Wil je ook je muzikale benzinetank vullen met de muziek die uit de Buro Busker speakers komt? Dat kan met de Buro Busker Spotify playlist. Mis ik nog een nummer of een album? Stuur me een mailtje of appje en ik check het uit!

Leestips:

Waarom we kopen wat we kopen – Underhill

Een leestip van Buro Busker is Waarom we kopen wat we kopen van Paco Underhill. Een boek boordevol praktische voorbeelden van waarom goed uitgedachte producten soms helemaal niet werken op de winkelvloer. Alles op basis van jarenlang observerend onderzoek

 

 

De kracht van scrum  – Van Solingen & Rustenburg

De kracht van scrum leert je op een eenvoudige manier wat agile en scrum zijn en hoe je ze kunt toepassen. Ook als je niet volledig agile wilt werken kun je hier inspiratie uit halen. Het bijzondere van het boek is dat het geschreven is als een spannende roman.

 

 

 

De succesillusie – Richard Engelfriet

Richard Engelfriet onderzoekt of de ideeën van (zelfbenoemde) managementgoeroes, HR-theoretici en coaches wel gestoeld zijn op onderzoek. Van de disclaimer tot de achterkant van het boek wordt alles in twijfel getrokken. Heerlijk.